(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee ensilinjan, mielialahäiriö-, psykoosi- ja päihdepalveluissa.

Haemme psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen 9.2.-20.12.2021 ensilinjan palveluihin, Kalasataman psykiatrian poliklinikan akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmään.

Psykologi toimii moniammatillisessa työryhmässä psykologian asiantuntijana. Työnkuva on monipuolinen ja siinä korostuvat arviointitaidot, lyhyiden tiiviiden hoitojaksojen toteuttaminen sekä konsultointi ja muu yhteistyö muiden palvelulinjojen ja verkostojen (esimerkiksi mielialahäiriöpalvelut, päihdepalvelut) kanssa mahdollisen jatkohoidon suunnittelussa.

Akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmän keskeiset tehtävät ovat 1) kiireellisessä hoidon tarpeessa olevien, uusien erikoissairaanhoidon potilaiden akuuttihoito; 2) vähemmän kiireellisissä tilanteissa erikoissairaanhoidossa aloittavien potilaiden arviointijakson toteuttaminen ja hoidon suunnitteleminen moniammatillisesti; 3) perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyöverkostojen konsultointi psykiatriseen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn mukavassa työryhmässä, hyvät mahdollisuudet täydennys- ja menetelmäkoulutukseen sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä keskeisten kliinisen psykologian arviointi- ja tutkimusmenetelmien hallinnan.

Luemme eduksi työkokemuksen aikuispsykiatriasta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Ts. johtava psykologi Rosa Donner, p. 050 593 0979, rosa.donner@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi