(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö (YTHS)

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Haemme nyt psykologia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Jyväskylän palvelupisteelle 4.1.2021 alkaen.

Tehtävä tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden toimia opiskelijoiden terveyden ja hyvinvoinnin tukena. Pääset työskentelemään korkeakouluopiskelijoiden ja korkeakouluyhteisöjen parissa, osana osaavaa moniammatillisesta työyhteisöä. Ammatillisena tukena työssäsi ovat vastaava psykologi, mielenterveyden ylilääkäri, kollegasi omassa ja muissa palvelupisteissä sekä valtakunnallinen psykologiverkosto.

Työhön opiskeluterveydenhuollossa kuuluvat erikseen sovittavalla tavalla arviointi, lyhytterapeuttinen työskentely, ryhmätoiminnan ohjaaminen, opiskeluyhteisötyöhön osallistuminen ja mielenterveyden edistäminen. Alla olevassa videossa mielenterveystyön johtava ylilääkäri Tommi Väyrynen kertoo lisää palveluistamme YTHS:llä kohdasta 10.32 alkaen.

Työyhteisömme on asiantunteva ja moniammatillinen, jonka lisäksi asiakaskuntamme on mukavaa ja hoitoon sitoutunutta. Hyödynnämme toiminnassa teknologiaa, joka näkyy psykologin tehtävässä mm. videovastaanottojen muodossa. Työskentelemme vain arkipäivisin, joten ilta- ja viikonlopputyöt eivät kuulu arkeemme YTHS:llä. Palkkauksessa noudatamme YTHS:n ja Suomen Psykologiliiton sopimusta ja työaika on 35 tuntia 35 minuuttia viikossa.

Edellytämme tehtävässä laillistetun psykologin pätevyyttä ja kokemusta itsenäisestä vastaanottotoiminnasta terveydenhuollossa. Katsomme eduksi kokemuksen lyhytterapeuttisesta työskentelystä sekä hoidollisten ryhmien vetämisestä ja toivomme, että hallitset tavallisimmat psykologiset tutkimusmenetelmät. Työssä onnistuminen vaatii valmiutta työskennellä etäyhteyksien välityksellä, ja kielitaitoa molempien kotimaisten kielten ja englannin osalta. Työyhteisönä meille olisi suurta hyötyä, mikäli sinulla on jo ennestään kokemusta opiskeluterveydenhuollosta ja olet valmistunut tai valmistumassa psykoterapiakoulutuksesta (yksilö, ryhmä, lyhyt).

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Raija Aittakumpu-Hydén sähköpostilla etunimi.sukunimi@yths.fi

Rekrytointiaikataulu: Jätäthän tietosi "hae" -linkin kautta viimeistään sunnuntaina 8.11.2020. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin viimeistään hakuajan jälkeen.