(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Tehtävän kuvaus

Nuorisoasema tarjoaa matalalla kynnyksellä palveluita 13-23-vuotiaille päihteillä, pelaamisella tai lievillä mielenterveyden häiriöillä oireileville nuorille ja heidän läheisilleen.

Haussa olevan psykologin keskeisiä työtehtäviä ovat psykologiset interventiot ja eri laajuiset psykologin arviot sekä psykoterapia-arviot, ryhmien ohjaaminen. Työ sisältää myös moniammatillisen työryhmän jäsenenä toimimista, sekä toimintaa perheiden ja verkostojen kanssa.

Työntekijältä edellytetään kehittävää, itsenäistä ja aktiivista työotetta sekä kykyä oman työn organisointiin. Työskentely nuorten ja heidän perheidensä kanssa edellyttää hyviä verkosto- ja tiimityötaitoja. Nuorisoaseman toimintaa ohjaa toipumisorientoitunut viitekehys.

Psykologin viikkotyöaika tulee olemaan 37 tuntia ja 45 minuuttia.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet ja monipuoliset työsuhde-edut esim. työterveyshuollon palvelut sekä tarvittaessa myös edullisen työsuhdeasunnon.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava psykologi Pertti Ollinheimo, p. 040 334 2760 Psykososiaalisen työn päällikkö Aila Ronkanen, p. 050 402 0888

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi