(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Tehtävän kuvaus

Haluatko olla mukana kehittämässä varhaisen tuen palveluitamme?

Lapsiperheiden palvelut järjestetään perhekeskuksissa, jossa toimitaan moniammatillisesti ja joissa työntekijät pääsevät osaksi osaavien ammattilaisten joukkoa.

Neuvolapsykologeja on 18 ja he työskentelevät neuvoloiden yhteydessä terveysasemilla tai uusissa perhekeskuksissa. Psykologin työn tavoitteena on tukea vanhemmuutta ja lapsen kehitystä sekä tunnistaa ongelmat mahdollisimman varhain ja järjestää tarvittavaa tukea yhteistyössä muiden lapsiperheiden kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Työmuotoina ovat tukikeskustelut äitiysneuvolan asiakkaiden kanssa, lasten tutkimukset sekä vanhempainohjaus.

Haemme psykologia sijaisuuteen neuvolan psykologipalveluihin alkaen 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työsuhteen alkaessa tehtävän sijoituspaikka on etelän-lännen alueella Kallion perhekeskuksessa (Toinen linja 4 C, Hki 53),

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakijalta toivotaan aikaisempaa kokemusta lasten kanssa työskentelystä ja mielellään kokemusta neuvolapsykologin työstä.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja arkisin Johtava psykologi Marjatta Jaakkola, marjatta.jaakkola@hel.fi, p. 040 145 3276