Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme psykologia 1.10.2020 alkaen perhehoidon palveluihin.

Tehtävä tulee osaksi lastensuojelun perhehoidon palveluiden henkilöstöä, johon kuuluu neljä psykologia ja erityissosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää sekä johtava ohjaaja ja kahdeksantoista sosiaaliohjaajaa. Esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Psykologina toimit oman alasi ja erityisesti lapsen kehityksen ja kiintymyssuhteiden arvioinnin asiantuntijana perhehoidossa. Osallistut lapsen hyvinvoinnin selvittämiseen, vanhemmuuden arviointiin sekä sijaisperheiden valmennukseen ja tukemiseen yhteistyössä perhehoitajan vastuutyöntekijöiden ja lapsen vastuutyöntekijöiden kanssa. Psykologina osallistut myös asiakasohjaukseen ja perhehoidon aktiiviseen kehittämistoimintaan sekä oman alasi tiedon tuomiseen henkilökunnalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisätietoja henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, valmiutta kirjallisten lausuntojen ja yhteenvetojen tekemiseen sekä halua tehdä ja kehittää työtä yhdessä perhehoidon palveluiden henkilökunnan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Luemme eduksi kokemuksen psykologin työstä sekä lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelystä, osaamisen ja lisäkoulutuksen vanhemmuuden ja kiintymyssuhteiden arvioimisessa ja tukemisessa sekä kokemuksen ryhmien kanssa työskentelystä ja koulutuksesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Uusijärvi Alli, johtava sosiaalityöntekijä, p. 09 310 46827, alli.uusijarvi@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1381918
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki