(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2020

Haemme psykologia vakinaiseen tehtävään perheneuvolan terapeuttiseen vauvaperhetyöhön!

Työryhmän työpiste sijaitsee Etelä-Espoon perheneuvolan yhteydessä Pihatörmä 1:ssä lähellä Iso Omenaa, josta käsin palvelua tarjotaan koko Espoon alueelle. Perheneuvolan terapeuttinen vauvaperhetyö on tarkoitettu lasta odottaville vanhemmille ja alle 1-vuotiaiden lasten perheille, jotka tarvitsevat terapeuttista apua vanhemmaksi kasvamiseen ja vuorovaikutukseen vauvansa kanssa. Vauvan synnyttyä työskentely tapahtuu usein kotikäynneillä. Työ on pääosin itsenäisesti tehtävää terapiatyötä, johon sisältyy myös yhteistyötahojen konsultointia ja monialaista yhteistyötä.

Työpaikan nimi: Perheneuvolapalvelut
Työaika: 37 h 45 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään riittäviä tietoja raskausajan psyykkisistä prosesseista, vauvan kehityksestä sekä aikuisen mielenterveysongelmista ja niiden vaikutuksesta vanhemmuuteen. Edellytämme myös valmiuksia vanhemman ja vauvan välisen vuorovaikutuksen arvioimiseen sekä hoidollisten inverventioiden toteutukseen vuorovaikutuksen parantamiseksi. Edellytämme myös aikaisempaa kokemusta tai valmiuksia koko perheen tilanteen arvioimiseen ja vanhempien yhteistyön tukemiseen. Myös joustavuus ja kyky toimia moniammatillisissa verkostoissa on edellytyksenä tehtävässä onnistumiseen.

Arvostamme soveltuvaa erikoispsykologikoulutusta, soveltuvaa psykoterapiakoulutusta tai kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta. Lisäksi arvostamme aikaisempaa kokemusta varhaisen vuorovaikutuksen terapeuttisesta työskentelystä vauvaperheiden ja pikkulapsiperheiden kanssa. Edellä mainittujen soveltuvien työkokemusten ja koulutusten lisäksi arvostamme kykyä työskennellä suomen ja ruotsin kielellä.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista. Lapsiperheiden hyvinvointipalveluissa meitä on yli 200 ja perheneuvolapalveluissa n. 40.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot