(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Tehtävän kuvaus

Tehtävä tulee osaksi lastensuojelun perhehoidon palveluiden henkilöstöä, johon kuuluu neljä psykologia ja yksi erityissosiaalityöntekijä, viisi sosiaalityöntekijää sekä johtava ohjaaja ja kahdeksantoista sosiaaliohjaajaa. Esihenkilönä toimii johtava sosiaalityöntekijä.

Psykologina toimit oman alasi ja erityisesti lapsen kehityksen ja kiintymyssuhteiden arvioinnin asiantuntijana perhehoidossa. Osallistut lapsen hyvinvoinnin selvittämiseen, vanhemmuuden arviointiin sekä sijaisperheiden valmennukseen ja tukemiseen yhteistyössä perhehoitajien vastuutyöntekijöiden ja lapsen vastuusosiaalityöntekijöiden kanssa. Tehtävääsi kuuluu osallistua myös asiakasohjaukseen sekä perhehoidon aktiiviseen kehittämistoimintaan ja oman alasi tiedon tuomiseen henkilökunnalle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, valmiutta kirjallisten lausuntojen ja yhteenvetojen tekemiseen sekä halua tehdä ja kehittää työtä yhdessä perhehoidon palveluiden henkilökunnan ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

Luemme eduksi:

Kokemuksen psykologin työstä sekä lasten ja heidän vanhempiensa kanssa työskentelystä, osaamisen ja lisäkoulutuksen vanhemmuuden ja kiintymyssuhteiden arvioimisessa ja tukemisessa sekä kokemuksen ryhmien kanssa työskentelystä ja kouluttamisesta.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Alli Uusijärvi, 040 620 4365 Maarit Koskinen, 040 507 9486 Ritva Mantila, 050 3289973

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi