(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen: asumisen tuki, ensilinjan palvelut, mielialahäiriöpalvelut, psykoosipalvelut, päihdepalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Psykologeja työskentelee ensilinjan-, mielialahäiriö-, psykoosi- ja päihdepalveluissa.

Haemme psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 24.8.-15.5.2021 ensilinjan palveluihin, Kalasataman psykiatrian poliklinikan akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmään.

Psykologina toimit moniammatillisessa työryhmässä psykologian asiantuntijana. Työnkuvasi on monipuolinen ja siinä korostuvat arviointitaidot, lyhyiden tiiviiden hoitojaksojen toteuttaminen sekä konsultointi ja muu yhteistyö muiden palvelulinjojen ja verkostojen (esimerkiksi mielialahäiriöpalvelut, päihdepalvelut) kanssa mahdollisen jatkohoidon suunnittelussa.

Akuutti-, arviointi- ja konsultaatiotyöryhmän keskeiset tehtävät ovat 1) kiireellisessä hoidon tarpeessa olevien, uusien erikoissairaanhoidon potilaiden akuuttihoito; 2) vähemmän kiireellisissä tilanteissa erikoissairaanhoidossa aloittavien potilaiden arvioitijakson toteuttaminen ja hoidon suunnitteleminen moniammatillisesti (lääkäri, sairaanhoitaja, psykologi, sosiaalityöntekijä); 3) perusterveydenhuollon ja muiden yhteistyöverkostojen konsultointi psykiatriseen hoitoon liittyvissä kysymyksissä.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdematkalippuedun. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehtona on psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
kokemusta aikuispsykiatriasta sekä keskeisten kliinisen psykologian arviointi- ja tutkimusmenetelmien hallintaa.

Luemme eduksi:
Koulutuksen ja kokemuksen tiiviiden lyhytterapeuttisten hoitointerventioiden toteuttamisesta. Koulutuksen ja kokemuksen akuuttien kriisitilanteiden psykologisista hoitointerventioista.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

3.8.2020 alkaen ts. johtava psykologi Rosa Donner, rosa.donner@hel.fi, 09 310 58367

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi