(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee ensilinjan, mielialahäiriö-, psykoosi- ja päihdepalveluissa.

Haemme nyt psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ruotsinkieliseen työryhmään 22.6.2020-31.12.2020 ajalle tai sopimuksen mukaan. Myös osa-aikainen työskentely on mahdollista. Ruotsinkielinen työryhmä sijoittuu psykiatria- ja päihdepalveluissa ensilinjan palveluihin ja työryhmä työskentelee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen tiloissa.

Työryhmässä pääset työskentelemään kaikenlaisten ja vaihtelevien psykiatristen häiriöiden parissa, sillä ruotsinkielinen työryhmä palvelee koko Helsingin alueen ruotsinkielisiä psykiatrian avoterveydenhuollon potilaita. Työtehtäviin sisältyy potilaiden tutkimukset ja arviot sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu ja toteutus moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työssä on mahdollisuus osallistua ryhmien suunnitteluun ja ohjaamiseen. Myös psykologisia tutkimuksia voi kuulua tehtäviin. Lisäksi pääset mukaan kehittämään työryhmän toimintaa.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdematkalippuedun. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:

Kokemusta aikuispsykiatriasta. Keskeisten kliinisen psykologian arviointi- ja tutkimusmenetelmien hallintaa.

Luemme eduksi:

Helsingin kaupungin ja Psykiatria- ja päihdepalveluiden palvelujärjestelmän tuntemuksen. Ammattitutkinnon jälkeen suoritetut soveltuvat täydennyskoulutusopinnot, esimerkiksi psykologiseen arviointiin ja lyhytterapeuttisiin interventioihin liittyen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja antaa ruotsinkielisen työryhmän psykologi Rosa Donner, rosa.donner@hel.fi, p. 09 - 310 23441 ja ts. johtava psykologi Emma Salo, emma.salo@hel.fi, p. 09 - 310 58367.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi