(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen geriatrian poliklinikalle. Psykologin vakanssi on uusi.

Helsingin sairaalan geriatrian poliklinikka sijaitsee Laakson sairaala-alueella. Toimintamme keskittyy tällä hetkellä yli 75-vuotiaiden helsinkiläisten muistisairauksien diagnostiikkaan ja hoidon sekä kuntoutuksen suunnitteluun. Hoidamme ensisijaisesti iäkkäitä potilaita, mutta myös nuorempia muistisairauspotilaita on osin seurantamme piirissä muistikoordinaattoripalvelun kautta. Hoidon kokonaisuudessa näemme muistisairaiden potilaiden perheiden tukemisen tärkeänä osana potilaiden hoitoa.

Etsimme psykologia mukaan innovatiiviseen moniammatilliseen tutkimus-, hoito- ja kuntoutustiimimme. Geriatrian poliklinikalla työskentelee yli 30 eri ammattiryhmien ammattilaista. Konsultaatiomahdollisuudet HUS neurologian ja geropsykiatrian poliklinikan kanssa ovat hyvät. Olemme erikoisalamme kouluttajia, ja siten kouluttautumismahdollisuudet ovat myös hyvät.

Psykologin työtehtäviin kuuluu mm. tavoitteellisia hoitosuhteita, lyhytinterventioita, psykologisia tutkimuksia- ja arvioita, konsultaatioita sekä perhe- ja verkostotapaamisia. Työtehtäviin kuuluu myös ryhmien ohjaamista yksin tai yhdessä muiden ammattiryhmien kanssa. Toivomme myös kiinnostusta kehittää etäkuntoutusta.

Tehtävä täytetään 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.


Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
Aitoa kiinnostusta toimia vanhustyössä ja hoitaa muistisairaita potilaita ja heidän läheisiään. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia osana moniammatillista tiimiä.

Luemme eduksi kokemuksen muistisairauksien diagnostiikasta ja perhetyön menetelmistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

ylilääkäri Marja-Liisa Laakkonen, marja-liisa.laakkonen@hel.fi p. 050 4021697 klo 15 jälkeen osastonhoitaja Paula Kekoni, paula.kekoni@hel.fi p. 040 628 3010 klo 9-15