(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin psykiatria - ja päihdepalvelut käsittää kuusi erilaista palveluprosessia: asumisen tuki, sosiaali- ja kriisipäivystys, ensilinjan palvelut, psykoosipalvelut, mielialahäiriöpalvelut ja päihdepalvelut.

Haemme psykologia sijaiseksi kiinnostavaan ja monipuoliseen tehtävään, jossa 50 % työajasta kohdentuu kaksisuuntaisen mielialahäiriön tutkimus- ja hoitokeskukseen ja 50 % avohoitovalmennukseen. Kummatkin toimipisteet sijaitsevat Auroran sairaalan yhteydessä.

Työtehtäviin liittyy moniammatillinen tiimityöskentely, psykologiset arviot, tutkimukset ja interventiot. Kaksisuuntaisen mielialahäiriökeskuksen tutkimus- ja hoitokeskuksessa on mahdollisuus myös ryhmien ohjaamiseen. Avohoitovalmennuksessa painottuvat interventiot ja perheiden kanssa tehtävä työ.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava psykologi Pertti Ollinheimo p. 09 310 60508 pertti.ollinheimo@hel.fi Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09 310 62462 kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi