Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin psykiatria - ja päihdepalvelut käsittää kuusi erilaista palveluprosessia: asumisen tuki, sosiaali- ja kriisipäivystys, ensilinjan palvelut, psykoosipalvelut, mielialahäiriöpalvelut ja päihdepalvelut. Psykoosipalvelut kattaa sekä psykoosipotilaiden psykiatrisen avohoidon että Auroran sairaalan tarjoamat psykiatriset osastopalvelut.

Psykiatrinen sairaalahoito osastoilla tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä. Osastoilla Auroran sairaalassa työskennellään moniammatillisesti ja toiminta perustuu näyttöön perustaviin hoitomenetelmiin.

Haemme psykologia psykoosipalveluihin Auroran sairaalaan määräaikaiseen tehtävään ajalle 27.1. - 30.6.2020. Tehtävä mahdollisesti jatkuu tämänkin jälkeen.

Tehtävä kohdentuu puoliksi akuutti- ja kuntoutusosastolle käsittäen moniammatillista tiimityöskentelyä, psykologisia arvioita, tutkimuksia, interventioita sekä perheiden kanssa tehtävää työtä. Työssä on mahdollisuus myös ryhmien ohjaamiseen.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.


Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatristen potilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Johtava psykologi Pertti Ollinheimo p. 09 310 60508 pertti.ollinheimo@hel.fi Psykososiaalisen työn päällikkö Kaisu Maunuksela p. 09 310 62462 kaisu.maunuksela@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1329437
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki