(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Tehtävän kuvaus

Etsimme psykologia vuodeksi työvapaan sijaisuuteen ajalle 2.1.2020-2.1.2021. Haastattelut on suunniteltu toteutettaviksi 16.12.20 alkavalla viikolla.

Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelut käsittää kuusi erilaista palveluprosessia: asumisen tuki, sosiaali- ja kriisipäivystys, ensilinjan palvelut, psykoosipalvelut, mielialahäiriöpalvelut ja päihdepalvelut. Psykoosipalvelut kattaa sekä psykoosipotilaiden psykiatrisen avohoidon että Auroran sairaalan tarjoamat psykiatriset osastopalvelut.

Psykiatrinen sairaalahoito osastoilla tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä. Osastoilla Auroran sairaalassa työskennellään moniammatillisesti ja toiminta perustuu näyttöön perustaviin hoitomenetelmiin.

Työpiste on työsuhteen alkaessa psykoosipalveluiden kuntoutusosasto ja kaksisuuntaisen mielialahäiriöiden arviointikeskus Auroran sairaalassa.

Työtehtävissäsi painottuvat moniammatillinen tiimityöskentely, psykologiset arviot, tutkimukset ja interventiot sekä perheiden kanssa tehtävä työ. Työssä on mahdollisuus myös ryhmien ohjaamiseen.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Luemme eduksi: Kiinnostuksen työn kehittämiseen sekä verkosto- ja perhekeskeiseen työskentelyyn.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

vastaava psykologi Pertti Ollinheimo, 040 3342 760

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi