(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Verve

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Kysyntämme kasvaessa ja uusien palveluiden myötä vahvistamme asemiamme pääkaupunkiseudun merkittävimpänä ammatillisten kuntoutuspalvelujen tuottajana. Haemme Helsinkiin uraohjaukseen erikoistunutta

psykologia

Tehtävämme on ohjata takaisin työelämään ihmisiä, joiden terveydentila vaikeuttaa työssä jatkamista. Asiakkaamme ohjautuvat meille pääasiassa työeläke- ja vahinkovakuutusyhtiöiltä sekä Kelalta. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa mietimme ammatillisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon sairaudesta ja vammasta huolimatta. Teemme tiivistä yhteistyötä työnantajien, kuntoutus- ja hoitotahojen, oppilaitosten sekä muun verkoston kanssa. Työhömme kuuluvat käynnit mm. työpaikoilla ja oppilaitoksissa.

Psykologina toimit osana moniammatillista työryhmää ammatillisen kuntoutuksen palveluissa sekä tuet ammatillisten kuntoutusohjaajien asiakkaiden uraohjauksessa. Työhösi kuuluvat oppimisedellytysten kartoitukset, soveltuvuusarvioinnit sekä psyykkisen työ- ja toimintakyvyn tutkimukset. Työ painottuu yksilöohjaukseen, mutta voi sisältää myös ryhmien vetämistä.

Toivomme sinulta tuntemusta ammatillisen kuntoutuksen prosesseista sekä pääkaupunkiseudun työmarkkinoista ja koulutusmahdollisuuksista. Myös kokemus kipukuntoutujien parissa työskentelystä on eduksi. Koulutukseltasi olet psykologian maisteri. Tarvitset työssäsi sujuvaa englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.   

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ammatillisen kuntoutuksen ohjaustyöhön alan johtavassa organisaatiossa, kattavan perehdytyksen sekä keskustelevan työyhteisön. Meillä on yhdessä tekemisen meininki; jaamme osaamista ja kehitämme yhdessä työtämme.

Työsuhde on vakituinen ja voi alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, osoitteessa: Verve, Kumpulantie 7, 00520 Helsinki 

Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksen kera sähköpostitse 16.10.2019 mennessä: tyopaikat@verve.fi. Merkitse viestin aiheeksi: Psykologi Helsinki.