(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin Psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee mielialahäiriö-, psykoosi-, päihde- ja ensilinjan palveluissa.

Etsimme psykologia Laakson päihdepoliklinikalle vakinaiseen toimeen 21.10.2019 alkaen.

Työtehtäviisi kuuluu psykologisten ja psykososiaalisten interventioiden suunnittelua, toteuttamista ja toiminnan vaikuttavuuden seurantaa osana moniammatillista työryhmää. Edellytämme myös valmiutta suorittaa tarvittaessa psykologisia arviointeja ja tutkimuksia sekä toimimista asiantuntijana tiimissä, liittyen päihde- sekä muiden riippuvuuksien hoidon ja kuntoutuksen psykologisiin kysymyksiin.

Päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoito-ohjelmaa. Päihdehoidon psykologisia hoitomuotoja kehitetään psykiatria- ja päihdepalveluissa. Odotamme sinulta myös vahvaa panosta tähän kehittämistyöhön.

Psykologina työskentelet osana päihdepoliklinikan työryhmää, johon kuuluu lääkäri, sosiaaliterapeutteja, sosiaaliohjaajia, sairaanhoitajia, lähihoitajia sekä sosiaalityöntekijä. Esimiehenäsi toimii johtava psykologi.

Haastattelut ovat 3.9. klo 8.30-10.30 ja 6.9. klo 13.00-16.00.

Jätäthän hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kliinisen työn kokemusta, kiinnostusta päihde- ja riippuvuusongelmien hoitoon sekä avointa mieltä uusien toimintamallien kehittämiselle.