(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme psykologin hoitovapaasijaista perheneuvolan Vuosaaren työryhmään.

Perheneuvolan työryhmä on osa Vuosaaren perhekeskusta ja terveys- ja hyvinvointikeskusta, jossa ollaan kehittämässä yhteistä asiakaslähtöistä työskentelyä ja eri toimijoiden osaamisen nivomista yhteiseen asiakassuunnitelmaan.

Perheneuvolan psykologi kuuluu kasvatus- ja perheneuvonnan työryhmään, jossa on neljä psykologia ja neljä sosiaalityöntekijää sekä konsultoiva lastenpsykiatri. Työryhmän työntekijöillä on monipuolista lisäkoulutusta, jota työpari- ja tiimityöskentelyssä pääsee hyödyntämään.

Perheneuvolan asiakkaita ovat Vuosaaren perhekeskuksen alueella asuvat alle 18-vuotiaitten lasten ja nuorten perheet. Psykologi toimii lapsen ja nuoren psyykkisen kehityksen erityisasiantuntijana. Perheneuvolassa työskennellään yhteistyössä vanhempien kanssa perheen toimintakykyä ja vuorovaikutusta tukevien psykoterapeuttisten menetelmien avulla.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa sekä kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus tai vastaava Valviran hyväksymä psykoterapiakoulutus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3426,92 e/kk