Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee mielialahäiriö-, psykoosi-, päihde- ja ensilinjan palveluissa.

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen mielialahäiriöpalveluihin. Työpiste sijaitsee Malmin mielialahäiriöpoliklinikalla. Tehtävä täytetään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Psykologi työskentelee moniammatillisessa työryhmässä, jossa hoidetaan mm. toistuvasta ja pitkittyneestä masennuksesta sekä ahdistuneisuushäiriöistä kärsiviä potilaita. Työtehtäviin kuuluu mm. lyhytinterventioita ja muita tavoitteellisia hoitosuhteita, joissa on mahdollisuus hyödyntää psykologisia ja psykoterapeuttisluonteisia menetelmäosaamisia, psykologisia arvioita ja -tutkimuksia sekä perhe- ja verkostotapaamisia. Kiinnostuksen ja tarpeen mukaan tehtävä voi sisältää myös ryhmien ohjaamista.

Tarjoamme sinulle henkilöstöetuina mm. hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdematkalippuedun. Helsingin kaupungilla on myös työsuhdeasuntoja.

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Hyviä vuorovaikutustaitoja
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1265418
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki