(Poistunut julkaisusta)

psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Tehtävän kuvaus


Nuorisoasema on nuorten matalan kynnyksen avohoitoyksikkö, joka palvelee 13-23 vuotiaita päihteitä käyttäviä, lievillä mielenterveyden häiriöillä oireilevia tai päihdeperheissä varttuneita nuoria ja heidän läheisiään. Nuorilla voi olla myös rahapeli- tai nettiriippuvuus tai oppimisen erityisvaikeuksia.

Psykologin tehtävään kuuluu nuorten kognitiivisten ja sosiaalisten vuorovaikutustaitojen havainnointi ja tutkiminen. Lisäksi nuorisoaseman psykologin tehtävä on hoitaa nuoria ja heidän perheitään sekä osallistua ryhmätoiminnan kehittämiseen ja ryhmien ohjaamiseen.

Psykologi toimii moniammatillisessa työryhmässä oman alansa asiantuntijana, psykologisten hoitomallien kehittäjänä sekä osallistuu nuorten hoidontarpeen arviointiin ja hoitosuunnitelman laatimiseen. Nuorisoasemalla työskennellään paljon myös nuorten verkostojen kanssa.


Haastattelut tehdään pääsääntöisesti 23.5. aamupäivällä sekä 28.5. iltapäivällä. Tehtävä alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Jätäthän hakemuksen helsinkirekry.fi kautta.Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Kokemuksen nuorten mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä.