(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko kiinnostunut psykologin osa-aikaisesta tehtävästä Auroran sairaalan avohoitovalmennuksessa?

Auroran avohoitovalmennus on ympärivuorokautisesti tuettu yksikkö, joka tarjoaa psykiatrista kuntoutusta. Potilaspaikkoja yksikössä on yhteensä 56.

Avohoitovalmennuksessa potilaalle tehdään aina hoito- ja kuntoutussuunnitelma sekä toipumisohjelma. Nämä suunnitellaan ja toteutetaan moniammatillisen työryhmän tuella. Osana kuntoutusta tehdään myös perhetyötä. Kuntoutuksessa noudatetaan yhteisöhoidon periaatteita. Potilaat osallistuvat yhteisten asioiden suunnitteluun ja käytännön toimintaan.

Avohoitovalmennuksessa työskentelee muun muassa lääkäri, osastonhoitaja, sairaanhoitajia, toimintaterapeutti ja psykologi.

Työtehtävissä painottuvat moniammatillinen tiimityöskentely, osallistuminen hoito- ja kuntoutussuunnitelmatapaamisiin, keskusteluinterventiot, psykologiset arviot ja tarvittaessa tutkimukset sekä perheiden kanssa tehtävä työ. Työssä on mahdollisuus myös ryhmien ohjaamiseen.

Tehtävä on ajalle 25.3.-31.8.19, mutta todennäköisesti jatkoa seuraisi syksyllä.


Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Luemme eduksi


hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.