(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin lastenkotitoiminnassa on yhteensä 6 lastenkotia, joissa tällä hetkellä on 200 paikkaa laitoshoitoa tarvitseville lapsille. Lastenkodeissamme työskentelee 9 psykologia kasvatustyötä tukemassa.

Haemme Helsingin kaupungin Oulunkylässä sijaitsevaan Teinilän lastenkotiin laillistettua psykologia vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä on osa-aikainen eli 50 % viikoittaisesta 38,25 tunnista. Työajat ovat sovittavissa joustavasti. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Teinilässä lastenkodissa on paikkoja 30 viidellä osastolla. Teinilän lastenkoti on profiloitunut psyykkisesti oireileviin nuoriin. Lastenkotipsykologina teet välitöntä kuntouttavaa asiakastyötä lasten ja perheiden kanssa sekä välillistä työtä asiantuntijana tukien lastenkodin kasvatus- ja hoitohenkilöstöä hoidollisissa kysymyksissä. Lisäksi työskentelet yhteistyötahojen kanssa.

Lastenkotihoidon tarkoituksena on tarjota sijoitetuille lapsille turvallinen ja virikkeitä antava kasvuympäristö ja mahdollisuus tasapainoiseen ja monipuoliseen kehittymiseen. Lastenkotihoito voi olla lyhyt- tai pitkäaikaista riippuen lapsen tarpeista ja perheen tilanteesta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkittävää työtä lastensuojelun parissa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


1685,23