(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme psykologia perheneuvolan Idän työryhmään. Toimipisteemme sijaitsee Itäkeskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Perheneuvolassa psykologi työskentelee osana moniammatillista tiimiä, johon Idän työryhmässä kuuluu kuusi psykologia ja kuusi sosiaalityöntekijää. Lisäksi käytössämme on lastenpsykiatrin ja toimistotyön palvelut. Työsi tukena on työryhmän vankan ja monipuolisen osaamisen lisäksi ammatillinen työnohjaus, ryhmätyönohjaus, perheneuvolan oma perehdytyskoulutus ja täydennyskoulutus.

Perheneuvolan psykologi toimii lapsen ja nuoren psyykkisen kehityksen asiantuntijana tehtävänään tunnistaa ja ehkäistä kehitystä vaarantavia riskitekijöitä sekä vahvistaa suojaavia tekijöitä. Hän käyttää psykologisen arvioinnin menetelmiä lapsen, nuoren ja perheen psyykkisen toimintakyvyn kartoittamiseksi ja hoidon tarpeen arvioimiseksi sekä tukee perheenjäsenten selviytymistä psykologisin ja psykoterapeuttisin menetelmin.

Perheneuvolapsykologi antaa psykologista asiantuntija-apua erilaisissa yhteistyöverkostoissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu perheneuvolapalvelujen sisällöllinen kehittäminen.

Sijaisuus alkaa 6.5.2019, aloitusaika sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa (Valvira).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3392.99 e/kk