(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdepalvelut käsittää kuusi erilaista palveluprosessia: asumisen tuki, sosiaali- ja kriisipäivystys, ensilinjan palvelut, psykoosipalvelut, mielialahäiriöpalvelut ja päihdepalvelut. Psykoosipalvelut kattaa sekä psykoosipotilaiden psykiatrisen avohoidon että Auroran sairaalan tarjoamat psykiatriset osastopalvelut.

Haemme psykologia psykoosipalveluihin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 11.3.2019-22.1.2020.

Tehtävä jakaantuu puoliksi Auroran sairaalan kuntoutusosastolle ja puoliksi kaksisuuntaisen mielialahäiriön tutkimus- ja hoitokeskukseen. Psykiatrinen sairaalahoito osastoilla tarjoaa erilaisten mielenterveysongelmien tehostettua tutkimusta, hoitoa ja kuntoutusta psykiatrisen avohoidon tueksi tai tilanteissa, jossa avohoito tai muut hoitomuodot ovat riittämättömiä. Osastoilla Auroran sairaalassa työskennellään moniammatillisesti ja toiminta perustuu näyttöön perustaviin hoitomenetelmiin.

Työtehtävissä painottuvat moniammatillinen tiimityöskentely, psykologiset arviot, tutkimukset ja interventiot sekä perheiden kanssa tehtävä työ. Työssä on mahdollisuus myös ryhmien ohjaamiseen.

Tarjoamme kaupungin hyvät henkilöstöedut ja autamme tarvittaessa työsuhdeasunnon saamisessa.

Jätä sähköinen hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kokemuksen psykoosipotilaiden ja heidän läheistensä kanssa työskentelystä.