(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 19.11.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 12.11.2018 kello 16:00
Vammaisten asiakasohjaus, Rajatorpantie 8 A 3. krs 01600 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhus- ja vammaispalvelut

Vantaa vakinaisti 1.1.2018 alkaen Vammaisten asiakasohjauksen toiminnan. 

Toimintayksikössämme työskentelee 20 työntekijää: palveluohjaajia, sosiaalityöntekijöitä, erityissosiaaliohjaajia, toimistosihteereitä, psykologi, vammaisasuntojen asiantuntija sekä yksi johtava sosiaalityöntekijä ja yksi lähiesimies. Asiakkaitamme ovat pääosin alle 65-vuotiaat vammaiset henkilöt sekä omaishoidon tuen piirissä olevat asiakkaat. Tärkeä osa toimintaamme on vammaisneuvonta, jonka tarkoituksena on olla asiakkaille ja omaisille nk. matalan kynnyksen taho olla meihin yhteydessä. 

Etsimme määräaikaiseen sijaisuuteen psykologia. Asiakkaat ovat eri-ikäisiä, vantaalaisia kehitysvammaisia henkilöitä. Työn painopisteinä ovat psykologin tutkimusten tekeminen eri-ikäisille kehitysvammaisille henkilöille sekä kehitysvammaisten nuorten ja aikuisten kanssa käytävät tukikeskustelut. Lisäksi työhön kuuluu yhteistyötä asiakkaiden verkostojen kanssa, mm. asiakkaan perhe, asumisyksiköiden ja koulujen henkilökunta. Työ pitää sisällään moniammatillista yhteistyötä mm. Vantaan Vammaispalvelujen erityisasumisen ja päiväaikaisen toiminnan edustajien, kuntoutustyöryhmän sekä Vantaan sairaalan lääkärin kanssa. 

Työ suuntautuu koko Vantaan alueelle ja edellyttää liikkumista koko Vantaan alueella. Psykologin työhuone on Tikkurilan terveysasemalla, josta hän liikkuu työn edellyttävästi eri puolille Vantaata. Vammaisten asiakasohjauksen toimipiste on Vantaan Myyrmäessä osoitteessa Rajatorpantie 8 A, jossa psykologi käy silloin, kun hän esim. osallistuu moniammatillisen tiimin kokoukseen. 

Psykologin työnohjaus on järjestetty. 

Kelpoisuusehto:  Laki 559/1994 5 § mukainen laillistus (Valviran rekisteröinti).

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Lisäksi edellytämme:  Hyviä vuorovaikutustaitoja, moniammatillista sekä vahvasti itsenäistä työotetta.

Luemme eduksi:  

  • ruotsin kielen taidon
  • autismin kirjoon kuuluvien piirteiden tunnistamisen


Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 15min / vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).