(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme psykologin sijaista Helsingin kaupungin lastensuojelun palvelujen Nuorten vastaanottotoimintaan. Nuorten vastaanoton kokonaisuus muodostuu Kallion, Malminkartanon ja Herttoniemen vastaanottolaitosten osastoista. Nyt haettavana oleva sijaisuus kohdentuu Malminkartanon vastaanottoon, jossa toimivat osastot Capella ja Lyyra. Osastoilla on yhteensä 12 asiakaspaikkaa ja asiakkaat ovat 13-17-vuotiaita, erilaisissa kriisitilanteissa olevia nuoria.

Vastaanottoon tullaan lastensuojelulain mukaisella sijoituspäätöksellä, usein kiireellisenä, lyhytaikaisena sijoituksena. Sijoituksen aikana arvioidaan nuoren lastensuojelullinen kokonaistilanne ja mahdollinen sijaishuollon tarve moniammatillisesti toimien. Vastaanotto-osastojen tehtävänä on turvata nuoren tilanne, tukea häntä ja perhettä, sekä arvioida nuoren kokonaistilannetta yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Psykologi tekee asiakastyötä nuorten, vanhempien ja verkostojen kanssa. Työssä painottuvat psykologiset arviot ja tutkimukset sekä kriisityö ja tukea antava työskentely. Psykologi toimii oman alansa ja erityisesti lapsen kehityksen asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä. Jo kokeneemmalta psykologilta edellytämme myös koulutus- ja kehittämistehtäviin osallistumista. Lastensuojelun palveluissa työskentelee vastaava psykologi ja viisi psykologia.

Haastattelut pidetään ensin yhteisenä ryhmähaastatteluna 15.11.2018 klo.10.00 - 12.00 Kallion vastaanoton tiloissa. Mahdolliset yksilöhaastattelut toteutetaan samana päivänä klo 13.00 - 16.00 välisenä aikana.


Helsingin kaupunki tarjoaa työnantajana kattavat henkilöstöetuudet.

Täytä hakemus osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.


Luemme eduksi


hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä nopeatempoista ja kriisiluonteista työtä. Joustavaa työotetta sekä hyvää paineensietokykyä muutosten ja muuttuvien tilanteiden keskellä. Edellytämme myös hyviä dokumentointitaitoja ja kehittävää sekä osallistuvaa työotetta.