(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme kehitysvammapoliklinikalle psykologia vakinaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen 1.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimeen valitulla on mahdollisuus aloittaa sijaisena jo 1.11.2018.

Kehitysvammapoliklinikalla psykologin työhön kuuluu kehitysvammaisten asiakkaiden arviointi ja kuntoutuksen suunnittelu osana moniammatillista tiimiä. Psykologi tekee psykologisia tutkimuksia liittyen kehitystasoon, autistisiin käyttäytymispiirteisiin ja psykososiaalisen tuen tarpeen arvioon. Terapeuttiset keskustelut sekä kehitysvammaisten asiakkaiden että heidän lähihenkilöidensä kanssa ja opetus-, hoito- ja ohjaustehtävissä toimivien työntekijöiden konsultointi ja ohjaus liittyen mm. haastavaan käyttäytymiseen ovat osa työnkuvaa. Myös itsemääräämisoikeuteen liittyvät kysymykset kuten itsemääräämiskyvyn ja rajoitustoimenpiteiden arviointi kuuluvat psykologin tehtäviin.

Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, laaja-alaisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää psykologien toimintaa.

Täytä hakemuksesi sähköisessä muodossa osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3299,14 e/kk