(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Tehtävän kuvaus


Lännen psykiatria- ja päihdekeskus on osa Helsingin kaupungin terveys- ja päihdepalveluita ja yksi neljästä alueellisesta keskuksesta. Tarjoamme psykiatrista erikoissairaanhoitoa ja päihdekuntoutusta.

Etsimme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen psykiatrian poliklinikan kahteen psykoosityöryhmään. Työpanos jakautuu avokuntoutus- ja psykoosityöryhmien kesken.
Avokuntoutustyöryhmän hoito on psykoosipotilaille tarkoitettua kuntouttavaa avohoitoa, joka toteutuu yksilökäynteinä, perhe- ja verkostotapaamisina, kotikäynteinä ja ryhmämuotoisesti. Avokuntoutusta tarjotaan erityisesti alle 30-vuotiaille potilaille, jotka ovat sairastuneet tai joiden epäillään olevan sairastumassa skitsofreniaan.

Psykoosityöryhmään on keskitetty pitkäaikaista tukea tarvitsevat potilaat, joiden hoito keskittyy elämänlaadun paranemiseen oireiden hallinnan, itsehoidon ja elämäntilanteen vakauttamisen myötä.

Psykoosisairauksien psykologisia hoitomuotoja kehitetään parhaillaan Helsingin kaupungilla, ja psykologin työnkuva on osittain uusi. Psykologin toimenkuvaan kuuluu mm. psykologisten lyhytinterventioiden kehittäminen CBT for Psychosis -mallin mukaisesti. Lisäksi psykologi tekee psykologisia arviointeja ja tutkimuksia sekä konsultaatioita.

Psykologi toimii osana moniammatillista työryhmää, johon kuuluu lääkäri, sairaanhoitajia, sosiaalityöntekijä ja toimintaterapeutti.

Aloitus 1.10.18 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


kliinisen työn kokemusta psykoosisairauksien saralta ja kehittämismyönteisyyttä.