(Poistunut julkaisusta)

Psykologi
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme psykologia perheneuvolaan sijaisuuteen ajalle 1.9.2018-31.8.2019.

Perheneuvolan tehtävänä on kasvatus- ja perheneuvonta sekä asiantuntijatyö 0-17-vuotiaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi.

Perheneuvolan psykologi toimii lapsen ja nuoren psyykkisen kehityksen erityisasiantuntijana tehtävänään tunnistaa ja ehkäistä kehitystä vaarantavia riskitekijöitä sekä vahvistaa suojaavia tekijöitä. Hän käyttää psykologisen arvioinnin menetelmiä sekä erilaisia psykodiagnostisia välineitä lapsen, nuoren ja perheen psyykkisen toimintakyvyn kartoittamiseksi ja hoidon tarpeen arvioimiseksi sekä hoitaa kehityksellisiä ja traumaattisia kriisejä sekä tukee perheenjäsenten selviytymistä psykologisin ja psykoterapeuttisin menetelmin.

Perheneuvolapsykologi antaa psykologista asiantuntija-apua erilaisissa yhteistyöverkostoissa sekä ottaa kantaa lapsen psyykkiseen terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavissa päätöstilanteissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu perheneuvolapalvelujen sisällöllinen kehittäminen.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa (VALVIRA).

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.Luemme eduksi


hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä ja työparina.