Psykologi toisen asteen opiskeluhuoltoon
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haluatko tehdä vaikuttavaa työtä espoolaisten nuorten parissa? Tule psykologiksi Espoon toisen asteen koulutuksen opiskeluhuoltoon!

Psykologi edistää opiskelijoiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Opiskeluhuollon psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä. Tehtävänkuva muodostuu oppilaitoksen hyvinvoinnin ja toimintakulttuurin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä sekä yhteistyön koordinoimisesta oppilaitoksen ja sidosryhmien kanssa.

Opiskeluhuollon psykologit sijoittuvat toisen asteen psykologien tiimiin, jolla on oma ammatillinen esimies. Opiskeluhuollon psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen asiantuntija oppilaitoksessa. Työ on erittäin monipuolista, joten pääset hyödyntämään psykologin ammatillista osaamista laajasti.

Uutena psykologina pääset vuoden mittaiseen perehdytysohjelmaan ja saat oman mentorin. Esimieheltä ja tiimiltä saat tukea omaan työhösi sekä tukea työhyvinvointiin. Myös säännöllinen työnohjaus tukee työssä suoriutumista ja jaksamista.

Espoossa opiskeluhuoltoa toteutetaan tavoitteellisesti ja jatkuvasti yhdessä kehittäen. Teemme moniammatillista yhteistyötä psykologien ja kuraattorien kesken. Tervetuloa mukaan!

Mikäli kiinnostuit, haethan mahdollisimman pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, suomenkielinen opetus

Työaika: 37 h 45 min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä.

Arvostamme kiinnostusta monialaiseen opiskeluhuoltotyöhön sekä kehittävää työotetta ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Työkokemus opiskeluhuollossa luetaan eduksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot