(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, sosionomi AMK tai sosiaalityöntekijä työkykyvalmentajaksi, Tampere
Spring House Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Työkykyjohtamisen liiketoiminnan kasvaessa etsimme Tampereelle vahvistusta joukkueeseemme joko psykologia tai sosiaalialan ammattilaista työkykyvalmentajaksi.

Kuntoutuspsykologina tuotat psykologipalveluita esimerkiksi oppimisvalmiuksien arviointia ja resurssiselvittelyitä, mm. ammatillisen kuntoutuksen prosessiemme tueksi. Teet myös henkilöasiakasvalmennusta ja rakennat ja mahdollistat yhdessä asiakkaan kanssa työelämän polkuja. Työkykyvalmentajana rakennat yhdessä asiakkaan kanssa työelämän polkuja ja tuet asiakkaidemme omien valmiuksien kasvamista. Molemmissa tehtävissä tavoitteena on saada aikaan asiakkaillemme selkeästi työllistymiseen tähtääviä ratkaisuja, jotka mahdollistavat työnteon muuttuneesta terveydentilanteesta huolimatta.

Kotitoimistosi sijaitsee Tampereella, mutta työtehtävä edellyttää matkustamista.


Edellytämme sinulta

Sinulla on mielellään jo aiempaa kokemusta kuntoutuksesta muutaman vuoden ajalta. Olet kohtaamisen ammattilainen ja sinulla on kokemusta henkilöasiakastyöstä. Sinulle tuttuja palveluverkoston toimijoita ovat esimerkiksi TE-toimisto, terveydenhuollon palvelut, sosiaalitoimi, oppilaitokset ja Kela, joiden kanssa pääset tekemään yhteistyötä myös tässä tehtävässä. Lisäksi arvostamme alueellista ja paikallista työelämätuntemustasi ja yrityskontaktejasi.
Työskentelytapasi on ratkaisukeskeinen ja nautit ihmisten auttamisesta. Vaatimuksenamme onkin, että kaikkea toimintaasi ohjaa pyrkimys auttaa ihmisiä eteenpäin elämässään ja urapoluillaan. Omalla panoksellasi varmistat, että loppuasiakkaan lisäksi myös työkykypalvelun tilaaja on tyytyväinen toteuttamaasi valmennukseen.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolisen työn dynaamisessa yhtiössämme. Yhdessä asiantuntijoidemme kanssa pääset tekemään yhteiskunnan ja yksilöiden kannalta merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhösi ja lisäksi apunasi on kollegoiden moniammatillinen tuki. Näin kollegasi kuvailee työtänsä meillä: "Työskentely Spring Housen työkykytiimissä tuntuu merkitykselliseltä, työssä saa olla mukana luomassa uusia polkuja asiakkaille ja kokea onnistumisia yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Työtä tehdään itsenäisesti, mutta huikean tiimin ja huippupomon tuella. Vuosien aikana on saanut olla mukana uuden kehittämisessä, ja parasta työssä on ehdottomasti vauhdikkuus, monipuolisuus sekä mahdollisuus rakentaa omannäköinen kokonaisuus työpäivistä."
Lupaamme, että kanssamme sinulla on mahdollisuus kehittyä valmentajana. Tule, joukkueesi odottaa sinua!


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 12.3.2020 osoitteessa www.springhouse.fi/spring-house/tyopaikat/. Lisätietoja työkykyvalmentajan tehtävästä saat puhelimitse työkykypalveluiden johtajalta Sanna Salmiselta tiistaina 3.3 klo 14 numerosta 0505993671. Voit myös halutessasi pirauttaa tulevalle kollegallesi Piialle, joka kertoo mielellään työstä ja työympäristöstä. Piian saat kiinni numerosta 0438269602 pe 28.2 klo 8-10 ja ke 4.3 klo 14-16.

Spring House Oy (osa StaffPoint-konsernia) on valmennuspalveluja tuottava yhtiö. Toimimme valtakunnallisesti ja palveluksessamme on n. 180 valmentamisen ammattilaista. Me Spring Housella olemme Työn Osaajia ja merkityksellisellä työllämme autamme työnhakijoita, yhteisöjä ja yrityksiä menestymään. Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkueemme vahvistukseksi työkykyvalmentajaa henkilöasiakasvalmennustyöhön kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työkykypalvelumme kattaa mm. Kelan ja työeläke- ja vakuutusyhtiöiden henkilöasiakkaiden uusien urapolkujen mahdollistamisen henkilöille, joiden työ- tai toimintakyvyssä on haasteita.


Lisätietoja

Silja Grönholm
Rekrytointikonsultti
Spring House Oy, Ruoholahdenkatu 14
00180 HELSINKI
050 384 9027 - vaihde (09) 72 62 800
silja.gronholm@springhouse.fi
www.springhouse.fi