(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Psykologi, sijaisuus

Työavain 2-274-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.05.2019 (päättyy 31.12.2020)
Hakuaika päättyy 24.04.2019 kello 15:45
Perheneuvolapalvelut , Lintuvaarantie 2A 02650 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme psykologia sijaisuuteen Espoon perheneuvolapalveluihin Leppävaaran toimipisteeseen. Sijaisuus sijoittuu ajalle 2.5.2019 (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2020. Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden lasten perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen. Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.

Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta, sekä lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia ja työkokemusta mm. seuraavilta alueilta: - lyhytterapeuttinen, voimavarakeskeinen ja/tai ratkaisukeskeinen työote - vuorovaikutusta tukevat menetelmät - maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely - kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3569,48€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Johtava perheneuvoja Heidi Packalen
040 522 1689
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Johtava psykologi Kirsi Kuronen
043 824 7276
etunimi.j.sukunimi@espoo.fi