(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Psykologi, sijaisuus

Työavain 2-117-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 25.03.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 14.03.2019 kello 15:45
Perheneuvolapalvelut , Pihatörmä 1 C, 4. krs 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Kuntoutus- ja terapiahenkilöstö

Tehtävän kuvaus: Haemme psykologia sijaisuuteen Espoon perheneuvolapalveluihin Etelä-Espoon toimipisteeseen. Sijaisuus sijoittuu ajalle 25.3. (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2019. Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden lasten perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen. Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden. Espoon perheneuvolassa on avautumassa muitakin psykologin sijaisuuksia lähiaikoina, seuraathan aktiivisesti avoimia työpaikkoja.


Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.

Arvostamme kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta, sekä lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia ja työkokemusta mm. seuraavilta alueilta: - lyhytterapeuttinen, voimavarakeskeinen ja/tai ratkaisukeskeinen työote - vuorovaikutusta tukevat menetelmät - maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely - kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3534,14 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Johtava psykologi Kirsi Kuronen
043 824 7276
etunimi.j.sukunimi@espoo.fi

Psykologi Minna Savola
043 825 0575
etunimi.sukunimi@espoo.fi