(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, sijaisuudet, 8 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme esi- ja perusopetukseen määräaikaisia psykologeja. Sijaisuudet ovat eripituisia sekä koko- ja osa-aikaisia.

Psykologi edistää oppilaiden psyykkistä ja sosiaalista hyvinvointia sekä oppimista niin yksilöinä kuin yhteisön jäseninä. Tehtävänkuva muodostuu ensisijaisesti kouluyhteisön hyvinvoinnin ja toimintakulttuurin edistämiseen tähtäävästä yhteisöllisestä työstä, konsultaatiosta, asiakastyöstä sekä yhteistyön koordinoimisesta kotien ja sidosryhmien kanssa.

Opiskeluhuollon jäsenenä psykologi toimii tiiviissä yhteistyössä sosiaali- ja terveyshuollon toimijoiden kanssa. Tehtävä mahdollistaa laajan perehtymisen lastenpsykiatrian että lastenneurologian häiriöiden kirjoon ensiarviokontaktien, tutkimusten sekä terapeuttisten tukikontaktien muodossa. Tehtävään sisältyy neuropsykologin sekä psykoterapeutin työnohjaus, alueellisen tiimin perehdytys ja tuki sekä laajat kouluttautumismahdollisuudet. Tule osaksi yhtä Suomen monilukuisinta psykologien työyhteisöä!

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki

Työaika: 38,25 h/viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi.
Pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan.

Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä kiinnostusta työskennellä kouluyhteisöjen, lasten, nuorten ja perheiden kanssa.
Kansainvälisen koulun osalta edellytetään valmiutta työskennellä englanniksi.
Yhdellä suuralueella edellytetään työtehtävien joustavan hoitamisen kannalta oman auton käyttöä.

Arvostamme kokemusta yhteisöjen, lasten tai nuorten kanssa tehtävästä työstä. Koulumaailman tuntemus luetaan eduksi.