Psykologi, psykiatria- ja päihdepalvelut
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Tehtävän kuvaus

Helsingin psykiatria- ja päihdepalvelut jakautuvat kuuteen palvelukokonaisuuteen, joista psykologeja työskentelee ensilinjan, mielialahäiriö-, psykoosi- ja päihdepalveluissa.

Haemme nyt psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ruotsinkieliseen työryhmään. Ruotsinkielinen työryhmä sijoittuu psykiatria- ja päihdepalveluissa ensilinjan palveluihin ja työryhmä työskentelee Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskuksen tiloissa.

Työryhmässä pääset työskentelemään monenlaisten ja vaihtelevien psykiatristen häiriöiden parissa, sillä ruotsinkielinen työryhmä palvelee koko Helsingin alueen ruotsinkielisiä psykiatrian avoterveydenhuollon potilaita. Työtehtäviin sisältyy potilaiden tutkimukset ja arviot sekä hoidon ja kuntoutuksen suunnittelu ja toteutus moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Työryhmän psykologi osallistuu myös ryhmien suunnitteluun ja ohjaamiseen. Myös psykologisia tutkimuksia voi kuulua tehtäviin. Lisäksi pääset mukaan kehittämään työryhmän toimintaa.

Osittainen etätyö on mahdollista, huomioimme myös osa-aikaisuustoiveet. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut, esim. työsuhdeasunnon, tukea matkalipun tai polkupyörän hankintaan sekä alennuksia liikunta- ja kulttuuriaktiviteetteihin. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Tehtävään kuluu 10% tilapäinen rekrytointilisää 12kk. Ruotsinkielisessä työryhmässä työskentelevät saavat kielilisää.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kokemuksen psykiatrisesta erikoissairaanhoidosta sekä psykososiaalisten hoitomuotojen osaamisesta (esim. HOT, DKT, skeematerapia, IPT, kognitiiviset ja käyttäytymisterapeuttiset menetelmät).

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

13.9-17.9 ylihoitaja Laura Simoila, puh. 040 647 1750, laura.simoila@hel.fi 18.9 alkaen ensilinjan palveluiden päällikkö Sami Keränen, puh. 050 402 5489, sami.keranen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498942
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki