(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, Pohjois-Espoon perheneuvola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Pohjois-Espoon perheneuvolaan on haussa psykologi vakituiseen tehtävään.

Tarjoamme perheneuvolapalveluissa espoolaisille alle 13-vuotiaiden lasten perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen.

Työ alkaa 3.2.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Pohjois-Espoon perheneuvola

Työaika: 38 h 15 min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi.

Tehtävässä edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä, sekä myönteistä kehittämisotetta.

Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä, kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta.

Arvostamme myös lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia ja työkokemusta mm. lyhytterapeuttisesta, voimavarakeskeisestä ja/tai ratkaisukeskeisestä työotteesta, vuorovaikutusta tukevista menetelmistä.

Eduksi katsotaan kokemus maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä.

Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät koulu- ja opiskeluterveydenhoito, neuvolat, aikuisten ja perheiden sosiaalityö, perhetyö, perheoikeudelliset palvelut, lastenpsykologit, perheneuvolat, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote.

Perheneuvolassa tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.