Psykologi, perheneuvolapalvelut
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2021

Haemme psykologia vakinaiseen tehtävään Espoon perheneuvolapalveluihin Etelä-Espoon toimipisteeseen.

Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden perheille kasvatus- ja perheneuvontaan kuuluvaa ohjausta ja neuvontaa sekä tukea lapsen kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua.

Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen.
Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille. Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaat saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden palvelujen verkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden.

Kelpoisuusvaatimus: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä. Edellytämme myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä sekä myönteistä kehittämisotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme tehtävään soveltuvan erikoistumis- tai psykoterapiakoulutuksen sekä lyhyemmät perheneuvolatyöhön soveltuvat täydennyskoulutukset ja työkokemuksen mm. seuraavilta alueita: lyhytterapeuttinen ja ratkaisukeskeinen työote, vuorovaikutusta tukevat menetelmät, maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentely, kokemus sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä. Lisäksi arvostamme kokemusta hoidollisesta työskentelystä perheen vuorovaikutussuhteiden, vanhemmuuden ja parisuhteen ongelmien parissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot