Psykologi / Perheneuvola
Tampereen kaupunki, Perheneuvola

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Perheneuvola palvelee tamperelaisia lapsiperheitä vanhemmuuteen ja lapsen psyykkiseen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä sekä perheen vuorovaikutusongelmissa. Lasten asioissa palvelut on tarkoitettu alle 13-vuotiaille ja perheasioiden sovittelupalvelu on tarkoitettu perheille, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia.

Haemme vakituiseen toimeen psykologia perheneuvolaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi.

Tehtävä edellyttää lasten ja perheiden kehityksen ja ongelmien sekä niiden tutkimisen, hoidon ja kuntoutuksen vankkaa tuntemusta, kokemusta asiantuntijana toimimisesta moniammatillisissa työryhmissä sekä palveluverkoston ja lainsäädännön tuntemista.

Eduksi katsotaan syventävä erityisosaaminen lasten ja perheiden tutkimis- hoito- ja kuntoutusmenetelmistä (esim. terapia- tai muu ammatillinen täydennyskoulutus).

Tehtävään valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antavat perheneuvolan johtaja Ulla-Riitta Mutikainen, p. 040 800 4864 ja johtava psykologi Ritva Launonen p. 040 660 8678.

Hakuaika päättyy 15.3.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon. Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat perheneuvolan johtaja Ulla-Riitta Mutikainen, p. 040 800 4864 ja johtava psykologi Ritva Launonen p. 040 660 8678.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot