(Poistunut julkaisusta)

Psykologi Ouluun
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Etsimme asiakkaallemme Ouluun psykologia työskentelemään osa-aikaisesti kurssilla, joka on tarkoitettu työelämään pääsemiseen valmennusta ja apua tarvitseville. Työtä tarjolla osa-aikaisesti ja alustavasti aloitus olisi joulukuun alussa, jolloin tarjolla ihan muutamia työpäiviä (aikataulut tarkentuvat vielä). Tarvetta myös keväällä TAITO-kursseille, joka on myös ammatillista kuntoutusta, mutta ryhmämuotoista palvelua.

Työtehtävä:

Psykologi tulee työskentelemään Kelan ammatillisen kuntoutuksen palveluissa, joissa työnkuva koostuu lähinnä ammatillisista kuntoselvityksistä. Kuntoselvitykset ovat yksilöllisiä ammatillisten kuntoutusmahdollisuuksien arviointia. TAITO-kursseilla työn on ryhmänohjausta (max ryhmän koko 10hlöä) joka sisältää keskusteluja ryhmästä nousevien teemojen ympärillä, esim. omien voimavarojen tunnistaminen ja lisääminen, itsetunnon kysymykset, sekä elämänhallintaan liittyvät asiat.

Toivomme hakijalta:

Hakijalta toivomme psykologin koulutusta sekä positiivista palveluasennetta. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja olet motivoitunut ja halukas auttamaan kuntoutujia ja teet työtä suurella sydämellä. Tulet saamaan työhön kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laitathan hakemuksen nettisivujemme kautta jo tänään! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Vaihtoehtoisesti voit lähettää CV:si ja hakemuksesi osoitteeseen mari.uusluoto@medipower.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Voit myös vapaasti lisätä oman palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa antaa:

HR-konsultti Mari Uusluoto

p. 050 436 5452