(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, oppimispalvelut
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Opiskelijapalvelu-tiimin tavoitteena on opintojen edistämisen ja opiskelukyvyn tukeminen Aalto-yliopistossa. Yhteistyössä korkeakoulujen kanssa tarjoamme palveluja ja neuvontaa opiskelijoille mm. opintojen suunnitteluun, elämänhallintaan ja opiskelumahdollisuuksiin kotimaisilla kielillä. Opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen on yksi yliopiston strategisista tavoitteista.


Etsimme tiimiimme Aalto-yliopiston Oppimispalveluihin PSYKOLOGEJA Yhteen (1) määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.1. - 31.12.2020 sekä kahteen (2) vakituiseen tehtävään.


Roolisi


Psykologina tehtäviisi kuuluu opiskelijoiden opiskelukyvyn ja työllistyvyyden edistäminen tukemalla opiskelijoita, kouluttamalla yliopiston henkilökuntaa ja toimimalla asiantuntijana yliopistolla. Kohtaat nuoria aikuisia itsenäisessä vastaanottotyössä ja autat heitä erilaisiin kehitykseen ja oppimiseen liittyvissä asioissa. Roolisi on merkittävä opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämisen kannalta – opiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen yliopistossamme on yksi keskeinen tavoitteemme.


Kokemuksesi


Koska tehtävään kuuluu paljon itsenäistä vastaanottotyötä nuorten aikuisten kanssa, toivomme, että olet kartuttanut kokemusta vastaavanlaisestä työstä jo muutaman vuoden ajan. Olet kiinnostunut ja perehtynyt nuorten aikuisten kehitykseen sekä oppimiseen ja sen esteisiin ja ymmärrät mielenterveyden ongelmien vaikutuksen opiskelukykyyn. Lisäksi sinulta löytyy valmius kriisityöhön. Aikaisemman kokemuksesi sekä työskentelytyylisi ansiosta sinulta löytyy hyvät vuorovaikutus- yhteistyö-, esiintymis- ja ohjaustaidot ja olet tottunut työskentelemään sekä suomen että englannin kielellä. Sinulla on laillistetun psykologin pätevyys.


Sinulla saattaisi olla kokemusta myös seuraavista asioista:


·       opintopsykologikokemus ja yliopistomaailman tuntemus


·       osaaminen lyhytkestoisista tai ratkaisukeskeisistä interventiomenetelmistä


·       kokemus opiskelutaitojen opettamisesta


·       ruotsin kielen taito

Tiimissä työskentelee tällä hetkellä 12 ammattilaista. Tiimiä yhdistää aito halu tukea opiskelijaa opintojensa eteenpäin viemisessä ja rakentaa myös turvaverkkoa niihin tilanteisiin, kun opinnot eivät syystä tai toisesta sujukaan. Olemme innostuneita ja kehittämisorientoituneita sekä kunnianhimoisia työssämme. 


Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Saara Maalismaa, saara.maalismaa@aalto.fi, puh 050 411 1271, ke 23.10 klo 8-9, pe 25.10. 9-11, ti 29.10. klo 10-11 ja to 31.10. klo 13-15.


Hakuohjeet ja lisätietoja


Pyydämme hakemukset sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 5.11.2019. Hakemukseen tulee liittää hakemuskirje ja ansioluettelo sekä mahdolliset muut selvitykset, joilla haluat osoittaa taitosi ja kykysi haettavana olevaan tehtävään sekä mahdollisten suosittelijoiden yhteystiedot.


Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.


Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää täyttämättä tehtävä, jatkaa hakuaikaa sekä ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa hakuajan kuluessa.