Psykologi, Nuorten vastaanottoon
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Tehtävän kuvaus


Haemme psykologia lastensuojelun ja perhesosiaalityön psykologipalveluihin. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, osa-aikaisuus 45% työajalla, joka tekee noin kaksi työpäivää viikossa. Työsuhteen alkaessa tehtävän sijoituspaikka on Kallion vastaanotto.

Toimit psykologina asiakastyössä Nuorten vastaanotossa, jossa on 13-17-vuotiaita kriisitilanteissa olevia nuoria. Nuoret tulevat vastaanottoon lastensuojelulain mukaisella sijoituspäätöksellä, usein kiireellisenä sijoituksena. Vastaanotto-osastojen tehtävänä on turvata nuoren tilanne, tukea häntä ja perhettä, sekä arvioida nuoren kokonaistilannetta yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Teet työtä nuorten, vanhempien ja verkostojen kanssa. Työssäsi painottuvat psykologiset arviot ja tutkimukset, kriisityö ja tukea antava työskentely. Toimit oman alasi ja erityisesti lapsen kehityksen asiantuntijana moniammatillisessa työryhmässä. Voit myös osallistua esimerkiksi muun henkilökunnan koulutusten järjestämiseen.

Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja paineensietokykyä. Tarjoamme yhteisöllisen ja innostavan työympäristön. Psykologipalveluissa työskentelee viisi psykologia ja johtava psykologi, joka toimii psykologien lähiesihenkilönä. Saat työhösi tiiviin perehdytyksen johtavan psykologin ohjauksessa ja erillisen ryhmätyönohjauksen.

Kelpoisuusehto: Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja Valviran laillistus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä sekä rikosrekisteriote alaikäisten asiakkaiden kanssa työskentelemiseen liittyen.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä nopeatempoista ja kriisiluonteista työtä.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vastaava psykologi Satu Tuhkanen, 09 310 73 804, satu.tuhkanen@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529554
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki