Psykologi / Nuorisovastaanotto
Nuorisovastaanotto, Lyhty työryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen.

Haemme nuorisovastaanoton Lyhty-työryhmään psykologia määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 9.8.2021 - 20.6.2022.

Nuorisovastaanoton Lyhty-työryhmän psykologin työnkuva muodostuu nuorisopsykiatrista hoitoa vaativien 13-18 -vuotiaiden nuorten yksilö- ja ryhmämuotoisesta hoidoista ja psykologin tutkimuksista. Psykologi toimii moniammatillisessa työryhmässä oman ammattiryhmänsä asiantuntijana. Työnkuvaan kuuluu lisäksi kehittämistyö Nuorisovastaanotossa, erityisesti Lyhty -työryhmässä. Myös konsultaatio ja lähetteiden käsittely ovat osa psykologin toimenkuvaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä nuorten kanssa.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset tarkistetaan haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen puh. 044 423 5526. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 13.8.2021.

Hakeminen tapahtuu Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen puh. 044 423 5526. Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot