Psykologi / Nuorisovastaanotto
Lasten, nuorten ja perheiden palveluryhmä, Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Nuorisovastaanotto on matalan kynnyksen yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille ja orivesiläisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Toimintaa kehitetään tavoitteellisesti vastaamaan nuorten päihde- ja mielenterveyden haasteisiin erityisenä tavoitteena matalan kynnyksen palvelun, palveluohjauksen ja toiminnallisten menetelmien lisääminen.

Haemme psykologia määräaikaiseen sijaisuuteen ajanjaksolle 1.9.2021-1.9.2022.

Nuorisovastaanoton Valo -työryhmän psykologin työnkuva muodostuu vaativaa nuorisopsykiatrista hoitoa vaativien 13-18 -vuotiaiden nuorten yksilö- ja ryhmämuotoisesta hoidoista ja psykologin tutkimuksista. Psykologi toimii moniammatillisessa työryhmässä oman ammattiryhmänsä asiantuntijana. Työnkuvaan kuuluu lisäksi kehittämistyö Nuorisovastaanotossa, erityisesti Valo -työryhmässä. Myös konsultaatio ja lähetteiden käsittely ovat osa psykologin toimenkuvaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu psykologi.

Eduksi katsotaan kokemus psykiatrisesta hoitotyöstä nuorten kanssa.

Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, puh. 044 423 5526.

Hakuaika päättyy 13.8.2021

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen, puh. 044 423 5526

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot