Psykologi / Nuorisovastaanotto
Tampereen kaupunki, Nuorisovastaanotto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Nuorisovastaanotto on yksikkö, joka kokoaa yhteen tamperelaisille nuorille suunnattuja mielenterveys-, päihde- ja seksuaaliterveyspalveluja. Psykologin toimi sijoittuu Välke-työryhmään, joka hoitaa 18-25-vuotiaita nuoria aikuisia ja toteuttaa lyhytterapeuttisia hoitojaksoja.

Haemme psykologia vakituiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Psykologin tehtävänä on ensisijaisesti terapeuttinen hoitotyö, konsultaatio ja moniammatillisen työryhmän jäsenenä toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun psykologin tutkinto. Kelpoisuuden osoittavat todistukset ja ammattipätevyys tarkistetaan.

Eduksi katsomme kokemuksen terapeuttisesta työskentelystä ja mielenterveystyöstä nuorten aikuisten parissa.

Pyydämme, että liität kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava psykologi Johanna Nuutinen, puh. 040 8004 517, johanna.j.nuutinen@tampere.fi sekä vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen puh. 044 4235 526, niina.immonen@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 3.8.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava psykologi Johanna Nuutinen, puh. 040 8004 517, johanna.j.nuutinen@tampere.fi sekä vastaava sairaanhoitaja Niina Immonen puh. 044 4235 526, niina.immonen@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot