(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, Lastensuojelun Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Vantaan kaupunki, sosiaali- ja terveydenhuollon toimiala, perhepalvelut
Lastensuojelun Kuntouttavan sijaishuollon yksikkö

Kielotie 7 A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.09.2019 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme vakituiseen työsuhteeseen lastensuojelun kehittämisestä innostunutta psykologia Vantaan kaupungin kuntouttavan sijaishuollon yksikköön.

Psykologi on osa terveydenhuollon ammattilaisten tiimiä, joka työskentelee lastensuojelun kuntouttavan sijaishuollon yksiköihin sijoitettujen lasten ja nuorten sekä heidän vanhempiensa kanssa. Tiimiin kuuluu kaksi toimintaterapeuttia ja sairaanhoitaja. Tiimin esimiehenä toimii kuntouttavan sijaishuollon esimies. Tiimin toimisto sijaitsee Tikkurilan juna-aseman läheisyydessä, osoitteessa Kielotie 7 A (4. kerros).

Kuntouttavan sijaishuollon psykologin työssä korostuu arviointityön lisäksi nuorten yksilölliset terapeuttiset prosessit. Asiakaskohtaisten prosessien keston ja intensiivisyyden määrittelee asiakkaiden tarpeet ja kuntoutumisen edistyminen. Työmenetelmien valinnan psykologi tekee asiakkaan tarpeiden ja ammatillisen arvion pohjalta.

Työ on liikkuvaa ja sitä toteutetaan pääasiassa sijaishuollon yksiköissä ja toimistolla. Työ sisältää myös verkostoissa toimimista ja niissä yhteiseen tiedonmuodostukseen osallistumista. 

Kehitämme Vantaan kuntouttavaa sijaishuoltoa terapeuttisen laitoskasvatuksen orientaation pohjalta, jossa yhtenä kulmakivenä on lasten, nuorten ja heidän läheisten osallisuuden ja toimijuuden vahvistaminen.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Psykologi (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus).

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Kokemusta nuorten ja heidän perheiden kanssa työskentelystä sekä kehittämisorientoitunutta työotetta.

Luemme eduksi: Kokemuksen lastensuojelutyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3342,03 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan KVTES liite 18, työrytmi 92 (viikkotyöaika 38h 15min).


Yhteystiedot:

Lastensuojelulaitoksen esimies, Karjalainen Lauri
P. 0400 703 936
lauri.karjalainen2@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.