Psykologi, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021


Haluatko olla tukemassa ja auttamassa Espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia sekä perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Onko moniammatillinen työskentely ja kehittäminen sinulle tärkeää? Katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Mikäli vastasit kyllä, hae meille!

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, joka auttaa sekä tukee arjen kehitysympäristöjen ammattilaisia konsultaatioiden kautta, arvioi, tutkii ja hoitaa lapsen keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita, tukien samalla vanhempia. Teemme tiivistä yhteistyötä moninaisten verkostojen kanssa.

Toimit oman alasi asiantuntijana tuoden osaamisesi osaksi lapsen hoitoa. Pystyt tekemään tarvittaessa sosioemotionaalisia tutkimuksia ja sinulla on ymmärrystä psykologian teorioiden hyödyntämisestä käytännössä. Osaat organisoida työtäsi itsenäisesti, mutta pidät tiimin kanssa reflektoimisesta. Moniammatillinen tiimi ja työryhmä tukevat työskentelyäsi.

Ensimmäinen sijaisuuksista alkaa heti ja kestää 23.9.2022 saakka (todennäköisesti jatkuu) ja toinen alkaa heti kestäen 1.4.2023 saakka.

Työpaikan nimi:Lastenpsykiatrinen yksikkö

Työaika:37 h 45 min/vko

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään:
Kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisissa verkostoissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Työssä edellytetään tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme:
Kehittämismyönteisyyttä, kokemusta lastenpsykiatrisesta työskentelystä ja kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä. Positiivista asennetta ja keskeneräisyyden sietokykyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot