Psykologi, Lastenpsykiatrinen yksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2021

Pidätkö moniammatillisesta tiimityöstä ja kehittämisestä sekä katsotko kohti tulevaisuuden perhekeskuksia ja hyvinvointialueita? Haluatko olla tukemassa ja auttamassa Espoolaisia esi- ja alakouluikäisiä lapsia ja perheitä lastenpsykiatrisissa pulmissa? Jos vastasit kyllä, hae meille!

Meillä pääset osaksi moniammatillista työryhmää, joka auttaa sekä tukee arjen kehitysympäristöissä ammattilaisia konsultaatioiden kautta, arvioi, tutkii ja hoitaa lapsen keskivaikeita lastenpsykiatrisia oireita tukien samalla vanhempia. Teemme tiivistä yhteistyötä moninaisten verkostojen kanssa.

Toimit oman alasi asiantuntijana tuoden osaamisesi osaksi lapsen hoitoa. Pystyt tekemään tarvittaessa sosioemotionaalisia tutkimuksia ja sinulla on ymmärrystä psykologian teorioiden hyödyntämisestä käytännössä. Osaat organisoida työtäsi itsenäisesti, mutta pidät tiimin kanssa työskentelemisestä. Moniammatillinen työryhmä ja tiimi tukevat työskentelyäsi.

Työsuhteesi voi alkaa heti ja se on toistaiseksi voimassa oleva.

Työpaikan nimi: Lastenpsykiatrinen yksikkö
Työaika: 37h 45min/vko
Työehtosopimus:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten kanssa työskentelystä sekä kykyä työskennellä erilaisissa verkostoissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote. Tartuntalain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja kokemusta lastenpsykiatrisesta työskentelystä. Arvostamme myös kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä, keskeneräisyyden sietokykyä ja positiivista asennetta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot