Psykologi, kehitysvammapoliklinikka
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme psykologia kehitysvammapoliklinikalle vakinaiseen virkasuhteeseen.

Kehitysvammapoliklinikalla asiakkaasi ovat lapsia, nuoria ja aikuisia. Tehtävänkuvaasi kuuluvat psykologin tutkimukset mm. kehitystasoarviot ja terapeuttiset keskustelut kehitysvammaisten henkilöiden tai heidän lähihenkilöidensä kanssa. Psykologin tehtäviin kuuluu myös koulujen, työ- ja päivätoiminnan sekä asumisyksiköiden henkilökunnan konsultointi ja ohjaus.

Psykologina toimit moniammatillisessa tiimissä arvioiden kehitysvammaisten henkilöiden kuntoutustarpeita, olet mukana arvioimassa kehitysvammaisten henkilöiden itsemääräämisoikeuteen ja rajoitustoimenpiteisiin sekä tahdosta riippumattomaan erityishuoltoon liittyviä kysymyksiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa tarvittaessa myös työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Jätä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus SOTE-01-784-21. Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto:

Psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Sopimusala

SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

johtava psykologi Lotta Seppälä, p. 09-310 52575, lotta.seppala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/vammaiset/fi/terveyspalvelut/kehitysvammapoliklinikka/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot