Psykologi henkilöarviointiin
Psycon Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2021

Tule meille osa- tai kokoaikaiseksi psykologikonsultiksi!

Meillä pääset työskentelemään toimialan johtavaan psykologiyhteisöön, jossa ammatillista kehittymistäsi tukevat tiivis kollegajoukko, talon oma koulutustarjonta sekä palveluihimme liittyvä akateeminen tutkimus. Olemme ylpeitä siitä, että saamme työskennellä alamme johtavassa yrityksessä, jonka toiminta perustuu omaan menetelmäkehitykseen. 

Haemme nyt joukkoomme joko osa- tai kokoaikaista konsulttia tekemään itsenäistä asiakastyötä psykologisten henkilöarviointien parissa. Tehtävää voidaan muokata toiveidesi ja kokemuksesi mukaan. Tilanteestasi riippuen voit työskennellä meillä kokoaikaisena konsulttina tai osa-aikaisesti muun työn ohella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä psykologisten henkilöarviointien ammattilaisena - olitpa sitten jo kokeneempi osaaja tai muutamia vuosia itsenäistä kokemusta omaava psykologi. 

Konsulttina pääset tekemään töitä ripeästi, itsenäisesti ja yrittäjämäisesti. Meillä henkilöarviointipalveluiden tekeminen vaatii laillistetun psykologin pätevyyden. Kansainvälisten asiakkaiden palveleminen antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä myös englanniksi.

Lupaamme sinulle vastuuta, mutta myös vapautta aikatauluttaa omat työsi sekä sovittaa työ ja arki haluamallasi tavalla. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Tampereelle, Turussa, Oulussa, Lappeenrannassa ja Kuopiossa. Työ on mahdollista tehdä pitkälti etätyönä tai viihtyisiä toimistotilojamme hyödyntäen.

Avoin ja kannustava työyhteisömme ja mukavat kollegat toivottavat sinut tervetulleeksi. Voit tutustua tulevien kollegoidesi ajatuksiin työyhteisöstämme täällä. Käy vilkaisemassa myös meidän Facebook ja Instagram tilimme.

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää osuvien henkilövalintojen avulla!

Hakuohjeet ja lisätiedot

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.08.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen sekä vapaamuotoinen hakemuksesi.

Lisätietoja tehtävästä antavat aluejohtaja (Lappeenranta, Oulu ja Kuopio) Paula Holtari (020 710 1230) 9.7. klo 9-10 ja 10.8. klo 9-10 sekä rekrytointikonsultti Laura Montonen (020 710 1265) 27.7. klo 15-16 ja 4.8. klo 13-14.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot