Psykologi henkilöarviointiin
Eezy Personnel Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021
Eezy Personnel Oy
Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa, Rovaniemellä, Vaasassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi- ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.eezypersonnel.fiOlemme osa Eezyä.Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.www.eezy.fi  

Haemme nyt Joensuuhun tai Kuopioon kahta

PSYKOLOGIA HENKILÖARVIOINTIIN

Henkilöarviointipsykologin roolissa tehtävänäsi on toteuttaa henkilöarviointi- ja hakuprojekteja itsenäisesti ja yhdessä kokeneiden kollegoidesi kanssa. Työssäsi tuet asiakasorganisaatioitamme heidän henkilöstöratkaisuissaan, kartoittaen arviointiin osallistuvien vahvuuksia, valmiuksia ja kehittymispotentiaalia.

Etsimmekin psykologia, joka on kiinnostunut työelämän ilmiöistä, monimenetelmällisestä arviointityöstä sekä asiakkaillemme suuntautuvasta raportointityöstä. Työtehtäväsi painottuvat henkilöarviointiin. Hakijoiden tulee olla Valviran laillistamia psykologeja. Voit olla alan kokenut tekijä tai näet toimialan kiinnostavana urapolkuna. Osallistut myös kansainvälisiin toimeksiantoihin, joten hyvä kielitaito katsotaan eduksi.

Toinen rooleista on vakituinen ja toinen noin vuoden mittainen sijaisuus syyskuuhun 2022 asti. Aloitus molemmissa sopimuksen mukaan.

Luomme onnistuneita työkokemuksia

Eezyn visiomme on olla Suomen työelämän merkittävin uudistaja. Psykologina sinulle aukeaa ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osaltasi edistämään tätä tavoitetta liiketoimintayksikkömme näkökulmasta. Meillä on yli 30 vuoden kokemus alalta, mutta emme toimi menneisyydessä. Olemme edelleen alan raikas edelläkävijä, joka mahdollistaa jatkuvan kehittymisen ja kehittämisen sekä investoinnit tulevaisuuden tapoihin rekrytoida ja henkilöarvioida.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia henkilöarvioinnin ammattilaisena merkittävissä alueellisten ja valtakunnallisten asiakkaidemme toimeksiannoissa. Tueksesi saat konsernimme laajan työyhteisöverkoston, jossa arvoa annetaan hyville yhteistyövalmiuksille sekä motivaatiolle oman osaamisesi ja toimintamme kehittämiselle. Strategiamme keskiössä on työntekijöidemme hyvinvointi ja sinulla on vapaus vaikuttaa työn ja vapaan suhteeseen; etätyömahdollisuuden lisäksi kannustamme aktiivisuuteen myös työajalla. Erinomainen hakijakokemus on meille sydämenasia, joten toivottavasti se ohjaa myös sinun työtäsi.

Lisätiedot

Mikäli sinulle herää kysyttävää tehtävästä tai työskentelystä Eezy Personnelilla, voit soittaa psykologitiimin vetäjälle Katja Konkalle 050 354 6980. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.7.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi sivujen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464786
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu, Kuopio