(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, Etelä-Espoon perheneuvola
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme psykologia vakinaiseen tehtävään Etelä-Espoon perheneuvolaan.

Perheneuvolapalveluissa tarjoamme espoolaisille alle 13-vuotiaiden lasten perheille kasvatus- ja perheneuvontaa eli ohjausta, neuvontaa ja tukea lasten kehitykseen, vanhemmuuteen, perhesuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme myös perheasioiden sovittelua. Työskentelytapamme on lyhytterapeuttinen ja voimavarakeskeinen.

Työskentelyn tavoitteet asetamme yhdessä asiakkaan ja tarvittavan verkoston kanssa. Työskentelyjaksomme ovat lyhytkestoisia - useimmat asiakkaamme saavat tarvitsemansa avun 1-5 käyntikerralla. Työskentelysuunnitelmat laadimme niin, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa 15 käyntikerran sisällä. Teemme aktiivista yhteistyötä lapsiperheiden palveluverkostossa asiakasyhteistyönä ja konsultoiden. Tavoitteenamme on tarjota oikea-aikaista tukea kuntalaisille ja yhteistyökumppaneille.

Haastattelut järjestetään tiistaina 10.12. klo 16-19.

Työpaikan nimi: Etelä-Espoon perheneuvola

Työaika: 38 h 15 min / vko

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu psykologi

Tehtävässä edellytetään: valmiuksia psykososiaaliseen työhön lasten ja vanhempien kanssa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, kykyä toimia tiimin ja verkostojen jäsenenä sekä myönteistä kehittämisotetta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme: aikaisempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä psykososiaalisesta työstä, kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutusta tai soveltuvaa psykoterapiakoulutusta, sekä lyhyempiä perheneuvolatyöhön soveltuvia koulutuksia.

Lisäksi arvostamme koulutusta ja työkokemusta mm. lyhytterapeuttisesta, voimavarakeskeisestä ja/tai ratkaisukeskeisestä työotteesta, vuorovaikutusta tukevista menetelmistä, maahanmuuttajataustaisten ja vieraskielisten asiakkaiden kanssa työskentelystä sekä kokemusta sähköisten palvelujen tai sosiaalisen median käytöstä asiakastyössä.