(Poistunut julkaisusta)

Psykologi, esiopetus
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Vantaan kaupunki
Kasvatuksen ja oppimisen toimiala/opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 07.12.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan


Pidätkö työskentelystä esiopetusikäisten lasten kanssa? Haluatko perehtyä erityisesti yhden ikäryhmän kehitykseen ja tukea esiopetusvuotta psykologian asiantuntemuksellasi? Pidätkö siitä, että työpäiväsi ovat erilaisia ja vaihtelevia? Haluatko päästä kehittämään Vantaan kaupungin esiopetuksen psykologin työtä?

Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön haetaan esiopetuksen psykologia vakituiseen tehtävään 7.12.2020 alkaen. Esiopetuksen psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija esiopetuksessa. Psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä. Hän toimii alueensa päiväkotien moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Esiopetuksen psykologina keskityt yhden ikäryhmän tukemiseen. Vantaalla esiopetuksessa on yhteensä kolme kuraattoria ja kolme psykologia ja he tekevät tiivistä ja hyvää ammatillista yhteistyötä tiiminä ja kuraattori-psykologityöpareina.

Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu Korso-Koivukylän alueelle. Teet työtä yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien ja muiden kasvattajien kanssa. Yhteistyökumppaneinasi ovat myös varhaiskasvatuksen konsultoivat erityisopettajat sekä muut lapsen kehityksen asiantuntijat. Työhuoneesi sijaitsee Karsikkokujalla, Koivukylän aseman kupeessa, mutta teet työtä joustavasti myös esiopetuksen yksiköissä. Oma auto helpottaa liikkumista eri yksiköiden välillä.

Tarjoamme sinulle säännöllisen työnohjauksen ja neuropsykologisen konsultaatiomahdollisuuden. Yksikössämme on myös käynnistymässä lyhytterapeuttisen työotteen koulutus, johon sinulla on mahdollisuus halutessasi osallistua. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen. Työtehtävä sijoittuu opiskeluhuollon yksikköön, johon kuuluvat psykologi- ja kuraattoripalvelut varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä opiskeluhuollon psykologin tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3494,29 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 37h45min/viikko


Yhteystiedot:

Opiskeluhuollon esimies

Niemi Sari

040 1447672

saria.niemi@vantaa.fi

Tavoitettavissa puhelinaikana 18.11.2020 klo 9-11 (muina aikoina voit jättää soittopyynnön vastaajaan)Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.